Je 2e kaartje kado bij zo’n 100 leuke uitjes?!

Dat kan! Met het speciale aanbod van Almere DEZE WEEK.

Voor iedereen die er wel eens op uit wil.

Ga samen naar een pretpark, pak een bioscoopje of duik op een druilerige dag een mooi museum in. En ben je meer van het relaxen? Ook daar hebben we aanbod in, er is voor ieder wel wat wils.

Om elk 2e kaartje kado te krijgen heb je een persoonlijke bestelcode nodig. Na inloggen op kaartkado.nl betaal je € 2,95 aan administratiekosten om bij bestelling van je kaartjes via Kaartkado je 2e toegangskaart kado te krijgen.

En je 4e, 6e en 8e. Het aanbod geldt dus op elk kaartje en dat tot maar liefst 8 personen. En met een gemiddelde prijs van zo’n € 20,- voor een toegangskaartje kan je voordeel dus behoorlijk oplopen.

Wil je je 2e kaartje kado?

Check eerst alle uitjes op tickets.kaartkado.nl om te zien wat het actuele aanbod aan uitjes is en of er wat leuks voor je bijzit. Ga daarna naar www.kaartkado.nl en klik op ‘activeer een code’.

Vul bij ‘jouw Kaartkado code’ ADW0618 in om op de actiepagina te komen en volg de instructies op de site. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met link om direct in te loggen en van het aanbod te kunnen profiteren.

En voor je het weet ben je onderweg. Met geld over voor andere leuke dingen….